Amazon OnePlus Community Sale Quiz Answers: Win Nord CE 2 Lite 5G, 10R Smartphones

by:

Apps

[ad_1]

|

After a long time, the online retailer Amazon India and the smartphone brand OnePlus have collaborated and organized a new community sale for users. Prior to this sale, the Amazon OnePlus Community Sale Quiz has also made its way to the sale page. Currently, this contest is now available under the Funzone section during the sale.

Amazon OnePlus Community Sale Quiz Answers

The Amazon OnePlus Community Sale is live from today, June 6, 2022 and it will end on June 10, 2022 at 12 PM. Participants of this quiz contest have to answer a set of five questions correctly. The eligible participant will get a chance to win a new OnePlus Nord CE 2 5G or a OnePlus 10R smartphone for free from Amazon. On the whole, five winners will be chosen to participate in the lucky draw and the chosen winners will get their prize delivered to them by August 15, 2022.

Amazon OnePlus Community Sale Quiz Answers

As mentioned above, there will be five winners in the Amazon OnePlus Community Sale Quiz contest and it is important to answer these questions correctly. Here, we have made the task easy for participants by providing the correct answer to each of them.

Amazon OnePlus Community Sale Quiz Answers

Firstly, here are the questions and answers to win a OnePlus Nord CE 2 Lite 5G.

Question 1: The feature that allows the Nord CE 2 Lite to shoot crisp images at night is _.

Answer: Nightscape

Question 2: What is the battery capacity of the Nord CE 2 Lite?

Answer: 5000mAh

Question 3: Like all OnePlus Nord smartphones, the Nord CE 2 Lite is also

Answer: 5G-ready

Question 4: What is the camera system on the OnePlus Nord CE 2 Lite 5G?

Answer: 64MP AI Triple Camera

Question 5: What Operating System does the Nord CE 2 Lite use?

Answer: OxygenOS

Amazon OnePlus Community Sale Quiz Answers

Here are the questions and answers to win a OnePlus 10R smartphone.

Question 1: The ultra-wide camera on OnePlus 10R features a __________ field of view

Answer: 119 degree

Question 2: Our fastest ever wired charging technology fully charges the 4500 mAh battery from 1% to 100% in ____________

Answer: 17 mins

Question 3: Designed to give gamers the winning edge, OnePlus 10R 5G employs upto __________ touch response rate for precise control

Answer: 720 Hz

Question 4: Capture your wordl with OnePlus 10R 5G that has ____________ main camera with IMX766 flagship image sensor

Answer: 50 MP

Question 5: ______________________ is exclusively optimized and tuned in with MTK engineers to experience next-level fast and smooth

Answer: MediaTek Dimensity 8100-MAX

How To Participate In Amazon Quiz

As usual, to participate in the Amazon OnePlus Community Sale Quiz contest, you need to follow the following guidelines. Firstly, you need to install the Amazon app from the Google Play Store or Apple App Store. Now, you need to log in to the app with your credentials and search for the Amazon OnePlus Community Sale banner under the Mobile section.

You can tap on the poster and start to play the quiz. Once you start to participate in the quiz contest, you will have to answer all the questions correctly to enter the lucky draw. Of all the participants who enter the lucky draw, only five winners will be chosen to win the prize.

Best Mobiles in India

  • Samsung Galaxy S21 FE 5G

    54,999

  • OPPO Reno7 Pro 5G

    39,999

  • Xiaomi 11T Pro 5G

    39,999

  • Vivo V23 Pro 5G

    38,990

  • Apple iPhone 13 Pro Max

    1,29,900

  • Vivo X70 Pro Plus

    79,990

  • OPPO Reno6 Pro 5G

    38,900

  • Redmi Note 10 Pro Max

    18,999

  • Motorola Moto G60

    19,300

  • Xiaomi Mi 11 Ultra

    69,999

  • OnePlus 9

    49,999

  • Redmi Note 10 Pro

    15,999

  • Samsung Galaxy F62

    20,449

  • Redmi 9A

    7,332

  • OPPO F19

    18,990

  • Apple iPhone SE (2020)

    31,999

  • Samsung Galaxy S20 Plus

    54,999

  • OPPO F15

    17,091

  • Vivo S1 Pro

    17,091

  • Realme 6

    13,999

  • Poco X4 GT 5G


    31,499

  • OPPO Reno7A


    26,265

  • Tecno Camon 19 Pro 5G


    24,960

  • Tecno Camon 19 Pro


    21,839

  • Tecno Camon 19 Neo


    15,999

  • Realme V20


    11,570

  • Coolpad Cool 20s


    11,700

  • ZTE Blade A52


    7,070

  • ZTE Blade A72


    7,086

  • Redmi K50i


    23,999

Story first published: Monday, June 6, 2022, 12:56 [IST]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *